MEDUSA...
:: Genel Bölüm :: Fun Club
1 sayfadaki 1 sayfası
MEDUSA...
Kısaca Tanıyalım; 20.06.1988 tarihinde Muğla - Fethiye doğumluyum. 5 yılıdr bursada oturuyorum. Üniversiteye hazırlanıorum
Çalışmaları Hakkında Bilgi; ilk albüm antika bedenlerin ardından bir çok kişiyle (Ako, RapizmÇağla, Kurşun , Sirmc, Anekdot, Yas, Rapidworry) featim wvr. Şimdide yeni bi albüm hazırlığı içersindeyim. ilerki günlerde sizlere sunulucak...
Türkçe Rap Hakkında Düşünceleri ve Görüşleri;Yavaş yavaş gelişmekte,dahada iyi olacaktır. Underground'larda gerçekten çok sağlam tarzı olan arkadaşlarımız var ve ilerde çok iyi yerlerde olucaklardır.
Kişisel Olarak Söylesidiği; Herkse saygı ve sevgiler... Rapiş dinlemeye deweam edin
İlk underground albümü olan “Antika Bedenler”
ALBÜMLERİ..
1.VAHH VAHH
2.**YAKINDA 3 UNDER ALBÜMÜYLE SİTELERE VARİLCEK...**
RESİMLERİ...
Çalışmaları Hakkında Bilgi; ilk albüm antika bedenlerin ardından bir çok kişiyle (Ako, RapizmÇağla, Kurşun , Sirmc, Anekdot, Yas, Rapidworry) featim wvr. Şimdide yeni bi albüm hazırlığı içersindeyim. ilerki günlerde sizlere sunulucak...
Türkçe Rap Hakkında Düşünceleri ve Görüşleri;Yavaş yavaş gelişmekte,dahada iyi olacaktır. Underground'larda gerçekten çok sağlam tarzı olan arkadaşlarımız var ve ilerde çok iyi yerlerde olucaklardır.
Kişisel Olarak Söylesidiği; Herkse saygı ve sevgiler... Rapiş dinlemeye deweam edin
İlk underground albümü olan “Antika Bedenler”
ALBÜMLERİ..
1.VAHH VAHH
2.**YAKINDA 3 UNDER ALBÜMÜYLE SİTELERE VARİLCEK...**
RESİMLERİ...
:: Genel Bölüm :: Fun Club
1 sayfadaki 1 sayfası