Hikaye uydurmaca
+3
Mahra-i Beka
hLL^^m
EsR@P
7 posters
:: Genel Bölüm :: Forum Oyunları
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Hikaye uydurmaca
Konunun ilk mesajı :
Herkes üstteki cümleye uyan sadece bir cümle yazacak en sonunda bu cümleleri birleştirir yayınlarız sitede hadi başlıyorum
-Bugün erkenden uyanıp okula gittim
Herkes üstteki cümleye uyan sadece bir cümle yazacak en sonunda bu cümleleri birleştirir yayınlarız sitede hadi başlıyorum
-Bugün erkenden uyanıp okula gittim
EsR@P- Çaylak
- Ruh Hali :
Teşekkür : 0
Rep Puanı : 60450
Geri: Hikaye uydurmaca
ßuseNin babası kedi yeriNe satanisti keSmek ister fakat bıçak kesmez buse dayanamaz vicdanı el vermez vee babasına yalan söyler: Baba ben oNa aşığımmmmm der.babasıda dayanamz kızının üzülmesine ve kesmez
ADMİNİYE- Normal Üye
sonra satanist ilk önce müslüman olur sonra sünnet olur ve evlenmeye karar verirler.
Ama buse evLenmek istemez o beraber yaşacağı değil onsuz yaşayamayacağı biriyLe evLenmek isteR
ADMİNİYE- Normal Üye
yazdıkLarıNa dikkat et!!
ADMİNİYE...
ADMİNİYE...
furkankarli- Çaylak
ama o artık satanist diiLdi uzun uzun düşündü akLına buse ni kedxi alıp gitmesi ve ona laf söylemesi gelir birden hüzünlenir buse ye gidip sen isteyene kadar bekleyeceğim der..
buse ;
- ??????
buse ;
- ??????
hLL^^m- Normal Üye
Güzelmiş Bi Tanede Bende
Ölümcü Hastalıga Yakalanmış Furkan Yatagında Hareketsiz Halde Yatarken Ama Gözleri Hep Kapıya Bakıyordu Neden Oldugunu Bilmiyorduk! Bir gün Kapıya güzel Mİ Güzel Bir Genç Kız Gelmişti ADıda SulTandı Furkan a Bişey SöyLemek İstiyordu Ama Annesi Aglayarak Furkan ın Hayata Gözlerini Kapadıgını Söyledi VE Güzel Kız Koşarak Furkanın Oldugu Odaya Gittiginde Gördügü Şey GözLeri Hala Kapıyo Dogru UmutLA bakılyordu Ve Göz Bebeklerinde SULTAN ım Yazıyordu Bunu Hisseden Güzel Kız Furkan a Sarılarak Ölüyor Furkan LA Beraber Sonsuz Bir Aşk Yaşıyorlar ÖlümsüzLeşiyor Aşkları Ve Ruhları Gökyüzünde Dans Ediyorlardı İlk Defa Görülen Böyle Bir Aşk Herkes Hayret Kalıyordu CAnsız Vücudllarını Sorarsanı Sıkıca Birbirine Sarılmışlar Ve Mezara Bile Sarılmış Şekil de Gömülüyorlar İşTe Benim Aşkım Hafife Alınmaz Bunu Bilsin SulTanım Ölsemde Sen Benim Olacaksın Sonunda
Ölümcü Hastalıga Yakalanmış Furkan Yatagında Hareketsiz Halde Yatarken Ama Gözleri Hep Kapıya Bakıyordu Neden Oldugunu Bilmiyorduk! Bir gün Kapıya güzel Mİ Güzel Bir Genç Kız Gelmişti ADıda SulTandı Furkan a Bişey SöyLemek İstiyordu Ama Annesi Aglayarak Furkan ın Hayata Gözlerini Kapadıgını Söyledi VE Güzel Kız Koşarak Furkanın Oldugu Odaya Gittiginde Gördügü Şey GözLeri Hala Kapıyo Dogru UmutLA bakılyordu Ve Göz Bebeklerinde SULTAN ım Yazıyordu Bunu Hisseden Güzel Kız Furkan a Sarılarak Ölüyor Furkan LA Beraber Sonsuz Bir Aşk Yaşıyorlar ÖlümsüzLeşiyor Aşkları Ve Ruhları Gökyüzünde Dans Ediyorlardı İlk Defa Görülen Böyle Bir Aşk Herkes Hayret Kalıyordu CAnsız Vücudllarını Sorarsanı Sıkıca Birbirine Sarılmışlar Ve Mezara Bile Sarılmış Şekil de Gömülüyorlar İşTe Benim Aşkım Hafife Alınmaz Bunu Bilsin SulTanım Ölsemde Sen Benim Olacaksın Sonunda
furkankarli- Çaylak
Arkadaşım üstteki üyenin yazdığı yazıyLa ilgili devam ediyoruz çok istiyorsan konu aç orada anLat..
ADMİNİYE- Normal Üye
neyse davem edelim
Buse üzgün bi ifadeyle ama ben.. der ve arkadan gelen silah sesleri ile buse vurulur..
Buse üzgün bi ifadeyle ama ben.. der ve arkadan gelen silah sesleri ile buse vurulur..
hLL^^m- Normal Üye
Dünya kan bankalarına haber salınır....Ve uzun bekleyişten sonra mutlu haber gelir....
satanist ( adı blnt olsn )
- Bülent snrlenir ve o kanın alma planları yapr
- Bülent snrlenir ve o kanın alma planları yapr
hLL^^m- Normal Üye
- Ruh Hali :
Teşekkür : 2
Rep Puanı : 60680
acımasız bülent masum cihatı kimsesiz uçsuz bi yere götürüp kesmek ister ama cihat 2 sene önce judo ya gitmis ve siyah kusakla bitirmiştir
acımasız bülent masum cihatı kimsesiz uçsuz bi yere götürüp kesmek ister ama cihat 2 sene önce judo ya gitmis ve siyah kusakla bitirmiştir
-bülent yüzü başı kan halinde hastaneye gider ve acil ' e yatırılır o sırada buse 'ye kan buLunur...
hLL^^m- Normal Üye
- Ruh Hali :
Teşekkür : 2
Rep Puanı : 60680
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
:: Genel Bölüm :: Forum Oyunları
2 sayfadaki 2 sayfası