Islık nasıl çalınır
5 posters
:: Genel Bölüm :: Serbest Kürsü
1 sayfadaki 1 sayfası
Islık nasıl çalınır
Nasıl ıslık çalınır ?
Şimdi çok basit olan ama çoğu kişinin yapamadığı tek elle ıslık çalmayı öğreneceğiz.
1. Elinizi tamam yada ok derken kulandığımız(ben aslında hiç kullanmam ama anlaşılmıştır herhalde)şekilde baş parmağınızı ve işaret parmağınızı birleştirin.
2. Dudaklarınızı aralayın ve ağzınız açık pozisyona gelsin.
3. 1.Resimde birleştirdiğiniz parmaklarınızı (yorulup bıraktıysanız tekrar yapın)ağzınıza doğru götürün.Resimdeki gibi parmaklarınızı dilinizin altından temas ettirerek dilinizi geriye doğru kıvırın.Parmaklarınızla bastırın.
4. Dudaklarınızı kapatın.Tabi parmaklarınız var tam kapanmaz.Yeter okadar.ok yaptığınız parmaklarınızı dilinize bastırın.Aradadaki boşluğa dikkat edin çok büyük olursa sadece hava üflersiniz.
5. Islığa başlayabilirsiniz.
ilk denemede olmayabilir ii pozisyonu bulmaya çalısın
kolay qelSin
Şimdi çok basit olan ama çoğu kişinin yapamadığı tek elle ıslık çalmayı öğreneceğiz.
1. Elinizi tamam yada ok derken kulandığımız(ben aslında hiç kullanmam ama anlaşılmıştır herhalde)şekilde baş parmağınızı ve işaret parmağınızı birleştirin.
2. Dudaklarınızı aralayın ve ağzınız açık pozisyona gelsin.
3. 1.Resimde birleştirdiğiniz parmaklarınızı (yorulup bıraktıysanız tekrar yapın)ağzınıza doğru götürün.Resimdeki gibi parmaklarınızı dilinizin altından temas ettirerek dilinizi geriye doğru kıvırın.Parmaklarınızla bastırın.
4. Dudaklarınızı kapatın.Tabi parmaklarınız var tam kapanmaz.Yeter okadar.ok yaptığınız parmaklarınızı dilinize bastırın.Aradadaki boşluğa dikkat edin çok büyük olursa sadece hava üflersiniz.
5. Islığa başlayabilirsiniz.
ilk denemede olmayabilir ii pozisyonu bulmaya çalısın
kolay qelSin
Geri: Islık nasıl çalınır
Denedim olmadı beceriksizim yaff :D
peripella- Çaylak
- Ruh Hali :
Teşekkür : 4
Rep Puanı : 62014
Valla ben de arasıra calabiliom ama cok da calamıyom ama ilerleme kaydettim.internetten o kadar arastırdım ki
valla bende yapamadım beceriksizler grubuna katıldım..
beyazmelek- Moderatör
- Ruh Hali :
Teşekkür : 1
Rep Puanı : 58122
Bende çalamıyorum yav otobüsü durdurmaya çalışırsak ohooo ancaa ıslıkk diyebilirimm heheh
aramıza hoş geldin o zaman
beyazmelek- Moderatör
- Ruh Hali :
Teşekkür : 1
Rep Puanı : 58122
:: Genel Bölüm :: Serbest Kürsü
1 sayfadaki 1 sayfası